YILBAŞI AMSTERDAM 3 GECE 4 GÜN THY İLE! Tur Programı
PROGRAM
1. Gün: İSTANBUL - AMSTERDAM
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 06.30'da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK 1951 sefer sayılı uçuşu ile 08:45’de Amsterdam’a uçuş. Yerel saat ile 10:40’da varış ve havalimanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panaromik Amsterdam şehir turu için hareket. Turumuzda Dam Meydanı, Kraliyet Sarayı, Çiçek Pazarı, Kırmızı Fener Sokağı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde.

2. Gün: AMSTERDAM
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Marken & Volendam turuna katılabilirler (50 Euro). Turumuzda, özellikle eski bir balıkçı kasabası olan Volendam’ın liman bölgesinde geçirdiğiniz zamana doyamayacaksınız. Marken kasabasını ziyaretimizde ise balıkçıların şirin ve küçük evlerdeki yaşamlarını izleyebilir ayrıca ucuza hediyelik eşya alma fırsatını yakalayabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz ise bu turumuza alternatif olarak düzenlenecek Büyük Hollanda turuna katılabilirler (80 Euro). Bu turumuzda ise; mavi porselenleri ve festivalleri ile ünlü Delft şehri, Hollanda’nın ticaret merkezi olan Rotterdam Şehri ve gezisi, eski başkent Den Haag, minyatür maket Hollanda Madurodam, Mestag panorama, Kraliyet Sarayı ve Kuzey Denizi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelinizde.

3. Gün: AMSTERDAM
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Sabah rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Brugge & Brüksel turuna (90 Euro) katılabilirler. Brugges turumuzda Dantel ve goblenleri ile ünlü bu şirin ortaçağ kentinin pazar yeri ve panoramik olarak Belfry Kulesini ve de Brugge Şehri'nin enfes manzarasını görme fırsatı bulacağız. Brüksel turumuzda Kraliyet Sarayı, Çin ve Japon evleri, Grand Place, Borsa Binası, Atomium ve Heysel stadyumu görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize hareket. Geceleme Otelinizde.

4. Gün: İSTANBUL – AMSTERDAM
Sabah kahvaltısının ardından otelden ayrılış işlemleri ve serbest zaman. Rehberimizin belirteceği saatte otelde buluşma ve havalimanına transfer. Bagaj ve check-in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Türk Hava Yollarının TK 1952 sayılı tarifeli seferi ile saat 12.10’da İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 17.30’da İstanbul'a varış ve turumuzun sonu. 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Notlar
Emka Tur
Halaskargazi Cad. No 3 Kat 1 Harbiye Şişli İstanbul
02122191888


Bu çıktı 20.04.2024 08:04 tarihinde verilmiştir. Emka Tur tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.