YILBAŞI BERLIN 3 GECE 4 GÜN THY İLE! Tur Programı
PROGRAM
1. Gün: İSTANBUL – BERLİN
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 09:30’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları TK 1725 sayılı tarifeli seferi ile saat 12.40’da Berlin’e uçuş. Yerel saat ile 13:45’de varışımızın ardından alanda bizleri bekleyen özel otobüsümüzle Berlin şehir turu. Panoramik olarak yapılacak olan Berlin şehir turumuzda görülecek yerler arasında; Alexanderplatz, Fernsehturm (TV Kulesi), Rotes Rathaus (Berlin Belediye binası), Nikolai Meydanı, Berlin Katedrali, Schlossplatz ve Unter den Linden Bulvarı, iki ünlü katedrali ile Friedrichstraße ve Gendarmenmarkt, Berlin duvarı kalıntıları, Checkpoint Charlie, Brandenburg Kapısı, Potsdamer Platz ve Kurfürstendamm bulvarı bulunmaktadır. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Potsdam turuna katılabilirler (40 Euro). UNESCO Dünya Mirası listesinde olan Potsdam'da görülecek yerler: Sanssouci Sarayı, Dikilitaş, Brandenburg Kapısı, Nikolai Kilisesi, Tarihi Değirmen Ende, Rus Kolonisi Aexandrowka, Fransız Kilisesi, St. Peter und Paul Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Turun bitiminin ardından otelimize hareket ve geceleme otelimizde.

2. Gün: BERLIN
Sabah kahvaltı sonrası serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceğimiz Dresden turuna (50 Euro) katılabilirler. Görülecek yerler arasında;  Semper Opera Binası, Tiyatro Meydanı, Kadınlar Kilisesi, Martin Luther Meydanı ve Prag Caddesi bulunmaktadır. Dresden’i gördükten sonra, Berlin’e hareket ediyoruz. Berlin’e varış ve geceleme otelimizde .

3. Gün: BERLIN
Sabah kahvaltı sonrası Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Lübeck ve Schwerin turuna katılabilirler (80 Euro). Lübeck turumuz'da; göreceğimiz yerler arasında 14. yüzyılda tamamlanan Gotik üsluptaki Marienkirche (Meryem Ana Kilisesi), yapımına 1173'te III. Heinrich döneminde başlanan romanesk katedral ile gotik ve Rönesans üsluplarının karışımı bir üslupta inşa edilen görkemli Belediye Binası (Rathaus) yer alıyor. Kuleli Kale Kapısı (Burgtor-1444) ve Holsten Kapısı (Holstentor-1477), kentin ortaçağ surlarının kalıntılarıdır.Ardından yedi göllerin şehri Schwerin' e geçiyoruz.: Bu gün Schwerin birçok isimle anılıyor; Yedi Göller Şehri, Kuzey'in Floransa'sı, Kubbe Şehri, Konut şehri olan Schwerin; doğanın, mimarinin, büyük ve küçük sanatların ve 850 yıllık tarihin muhteşem karışımıyla bizlere tarihsel bir şölen sunduğundan tüm bu isimler ona uyuyor. Sonrasında otelimize transfer, yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelimizde.

4. Gün: BERLİN-iSTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından check-out işlemleri ve rehberinizin belirleyeceği hareket saatine göre serbest zaman. Ardından  havalimanına hareket. Türk Hava Yolları’nın TK 1726 sefer sayılı uçuşu ile saat 14:40’da İstanbul’a hareket. Saat 19:30’da Havalimanı’na varış ve turumuzun sonu.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Notlar
Emka Tur
Halaskargazi Cad. No 3 Kat 1 Harbiye Şişli İstanbul
02122191888


Bu çıktı 28.03.2024 19:23 tarihinde verilmiştir. Emka Tur tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.