YILBAŞI SİCİLYA 4 GECE 5 GÜN THY İLE! Tur Programı
PROGRAM
1. Gün: İSTANBUL – KATANYA – PALERMO
Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile saat 12:30’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK 1395 sayılı tarifeli seferi ile saat 14:25’te Katanya’ya uçuş. Yerel saat ile 14:50’de varış. Varışımızı takiben bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile Palermo’ya hareket. Varışımızı takiben Palermo şehir turu. Turumuzda Cappella Palatina, San Giovanni Katedrali, Politeama Meydanı, Normanni Sarayı, Quattro Canti Meydanı, Via Roma ve Via Liberta caddeleri görülecek yerler arasındadır. Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelimizde

2. Gün: PALERMO
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Erice &Monreale turuna katılabilirler (65 Euro). Turumuzda surları, avlulu taş evleri ve sokaklarıyla tipik bir ortaçağ şehri olan Erice’de yapacağımız gezi sonrası Sicilia’nın en önemli kilisesinin bulunduğu Monreale şehrine hareket ediyoruz. Monreale şehir turumuzda alışveriş caddesi, Vittorio Emmanuel meydanı ve Monreale kilisesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

3. Gün: PALERMO – KATANYA
Sabah kahvaltısının ardından Katanya’ya hareket ediyoruz. Güzergah üzerinde arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyecek olduğu Cefalu turuna katılabilirler (35 Euro). Gezimizde Tiran Denizi kıyısında yer alan şirin balıkçı kasabası Cefalu’da 12.yüzyıl tarihi katedral, balıkçılar kapısı ve şehrin özgün sokaklarında geçireceğimiz vakit ardından yolumuza devam ediyoruz. Katanya’ya varışımıza istinaden şehir turumuza başlıyoruz. Turumuzda Duomo Katedrali, Fontana dell’Elefante, Cumhuriyet Meydanı (Piazza Repubblica) ve Etna Caddesi görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası serbest zaman. Ardından otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

4. Gün: KATANYA
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz rehberimizin ekstra olarak düzenleyeceği Etna & Taormina & Savoca turuna katılabilirler (90 Euro). Turumuzda Avrupa’nın tek faal yanardağı olan Etna Yanardağı’nın görülmesinin ardından Sicilya’nın en güzel kıyı kentlerinden olan Taormina’ya geçilecektir. Tauro Dağı’nın eteklerinde bulunan bu kentte Roma-Yunan tarzı tiyatro’nun görülmesinin ardından alışveriş için serbest zaman fırsatı bulabileceksiniz. Serbest zamanımız sonrasında Savoca’ya hareket ediyoruz. Dünya’nın gelmiş geçmiş en iyi film üçlemelerinden biri olarak gösterilen The Godfather (Baba) filminin çekildiği bu şehirde, Al Pacino’nun kahve içtiği kafede kahve içip, filmin çekildiği sokaklarda serbest zamanızı geçirebilirsiniz. Tur sonrasında otele transfer. Geceleme otelimizde.    

5. Gün: KATANYA – İSTANBUL
Sabah kahvaltısının ardından Katanya Havalimanı’na hareket ediyoruz. Varışımızın ardından bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yollarının TK 1872 sayılı tarifeli seferi ile saat 09.00’da İstanbul'a hareket. Yerel saat ile 13.20’de İstanbul'a varış ve turumuzun sonu. 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Notlar
Emka Tur
Halaskargazi Cad. No 3 Kat 1 Harbiye Şişli İstanbul
02122191888


Bu çıktı 19.04.2024 07:49 tarihinde verilmiştir. Emka Tur tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.