Amalfi Kıyıları-Sorrento Tur Programı

Amalfi Kıyıları-Sorrento(3)

Özel Havayolları ile 18 Nisan ve 1 Mayıs Hareket

3 gece / 4 gün

 

 

 

PROGRAM
1. Gün: İSTANBUL - NAPOLI - SORRENTO
Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde saat 07:00’de buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerini takiben saat 09:00`da Napoli`ye hareket. Varışımızın ardından  Sorrento`ya hareket. Panoramik Sorrento turumuzu yapıyoruz.Tur sonrası otelimize transfer ve odalarımıza yerleşme. Geceleme otelimizde.  

2. Gün: SORRENTO (AMALFI-POSITANO-RAVELLO)
Sabah kahvaltı sonrası kişisel aktiviteler icin serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra Amalfi, Positano, Ravello turuna katılabilirler. Tur sonrası otelimize dönüş. Geceleme otelimizde

3. Gün: SORRENTO (CAPRI ADASI)
Sabah kahvaltı sonrası gününüz serbest. Arzu edenler ile ekstra Capri Adası turu. Tur bitiminde otelimize transfer. Geceleme otelimizde

4. Gün: SORRENTO - İSTANBUL ( NAPOLI-POMPEI )
Sabah kahvaltı sonrası odaların boşaltılmasının ardından serbest zaman. Rehberinizin belirleyeceği saatte Napoli Havalimanı’na transfer. Arzu eden misafirlerimiz ekstra  Pompei, Napoli turuna katılabilirler. Turumuzun ardından havalimanına hareket. Bilet ve gümrük işlemlerinin ardından saat 18:30`da İstanbul’a hareket. 22:00’de varış ve turumuzun sonu.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

Özel Havayolları ile İstanbul {Sabiha Gökçen Havalimanı}

– Napoli dış hatlar, gidiş/dönüş uçak bileti

 ▪ Havalimanı vergileri ve yer hizmetleri

 ▪ Napoli Havaalanı – Otel  - Napoli Havaalanı gidiş/dönüş transferi

 ▪ Seçilecek kategori otellerde Sorrento Bölgesinde 3 gece oda/ continental  kahvaltı konaklama

   Sorrento Panoramik şehir turu

 ▪  Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti

 ▪  K.D.V.



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

.Vize ücreti ve Hizmet Bedeli (120 Eur)

 İtalya’da otele ödenen şehirde konaklama vergileri

 ▪ Kişisel Harcamalar

 ▪ Yurtdışı çıkış konut fonu bedeli

▪ Ekstra turlar

▪ Seyahat sigortası {zorunludur}15 Eur 

▪ Öğle ve akşam yemekleri ile içecekler

 ▪ Tüm Müze ve Örenyeri girişleri

 ▪ Seyahat Güvence Paketi

 . Seyahat güvence paketi ücreti tur bedeliniz ile orantılı olarak değişmektedir.



Notlar

Önemli Notlar

 Uçak saatine bağlı olarak tur programının içeriğinde değişiklik olabilir.
▪ ▪  Triple yani 3 kişilik konaklamalarda, iki kişilik odaya 3.yatak ilave olarak konulmaktadır.
▪▪▪ Continental kahvaltı ayrı grup salonunda verilmektedir.
 
▪▪▪▪▪ Extra turlar minimum 15 kişinin katılımı ile gerçekleştirilir , tur günlerinde değişiklik olabilir.

 

Gün içindeki kur değişimi TL fiyatlara yansıtılmaktadır.

Ödeme anındaki döviz kuru geçerlidir.

EKSTRA TURLAR

CAPRI ADASI TURU (SORRENTO`DAN) İtalya ve Avrupa’nın en zenginlerinin yaşadığı ve villalarının bulunduğu Hollywood filmlerine konu olmuş Cennet ada Capri’nin gezilmesi.

70 Euro / yetişkin  *** 50 Euro  / 02-12 yaş

 

POMPEI – NAPOLİ TURU ▪ Vezüv yanardağının yerle bir ettiği, şimdi açık müze olan Pompei dünyanın en önemli ve tanımış antik şehirlerinin başında geliyor şüphesiz. Uzman yerel rehberlerin eşliğinde yapacağınız bu keşif esnasında hayranlık ve şaşkınlık duygularını bir arada yaşayacaksınız. Ardından İtalya’nın 3. büyük kenti ve pizzanın ortaya çıktığı şehir olan Napoli`ye varışımızın ardından yapacağımız panoramik şehir turunda Pozilipo, Mergellina, Plebiscito Meydanı,Trieste Tirentino Meydanı,Toledo Caddesi görülecek yerler arasındadır.

70 Euro / yetişkin  *** 35 Euro  / 02-12 yaş

 

AMALFI-POSITANO-RAVELLO TURU  İlk durağımız doğal güzellikleri içinde barındıran Villa Rufolo ziyareti ile Ravello Kasabası. Daha sonra Amalfi’yi ziyaret. Amalfi‘nin kuruluş hikayeleri arasında en çok yaygın olanı, şehrin Roma kökenli olduğudur. Costantinopoli’ye giden bir kaç Romalı ailenin, fırtına esnasında sığındıkları bu koyda Amalphia şehrini kurdukları anlatılır. Günümüzde Amalfi deniziyle, eşsiz manzaralarıyla, misafirperverliği ile dünyaca ünlü bir kasabadır. Sonraki durağımız Positano. Bir çok ünlü film yönetmeninin esinlendiği Positano, dikey kasaba olarak adlandırılmıştır, çünkü birbiri üstüne göğe doğru tırmanan rengarenk evlerden oluşur.

65 Euro/yetişkin  *** 35 Euro  / 02-12 yaş

NOT: Acentamız, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup,28/09/1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyid edilmesi gerekmektedir. Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. Paket tura katılacak sayının yeterli olmaması durumunda 7 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. Uçağın ineceği şehire göre parkurlarda değişiklikler olabilir. Yol üzerindeki ekstra geziler grubun tamamının katılımı ile gerçekleştirilir.

Emka Tur
Halaskargazi Cad. No 3 Kat 1 Harbiye Şişli İstanbul
02122191888


Bu çıktı 28.03.2024 17:50 tarihinde verilmiştir. Emka Tur tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.